Despre salcideon

Blogul acesta a inceput undeva prin 2009 cu urmatorul post:

Pentru cei care mi-au urmarit blogul englezoroman The Terminated One avem o super promotie!!! Noul blog salcideon.blogspot.com scoate cu 10% mai multe pete decat alte bloguri! Sau cu alte cuvinte m-am gandit sa ma rebranduiesc. "Rebranding" ...ce stupid suna in romana. In esenta blog-ul asta schimba 2 lucruri: va fi in romana only, you know, doar in romana si post-urile nu vor mai fi publicate de ender / terminatu / terminated one ci de aceasta entitate generica numita Salcideon.

Ce este un Salcideon? Nici el nu stie. Dar stie ca e ceva in neregula. Cu el sau cu cei din jur. Salcideonul este un om evoluat (sau involuat, depinde de gusturi) care vede multe dar reactioneaza la putine. Un observator. Este un fel de "the dude" dar are scapari. Este o fiinta inteligenta si stie asta dar felul in care isi foloseste calitatile este de o prostie dezarmanta. Pentru fete un amanunt extrem de important: este sagetator!

Despre ce va scrie Salcideonul si de ce scrie? Nu stiu, dar stiu ca ce va scrie va fi de multe ori amuzant, subtil, ironic, trist, va insulta lumea (omenirea) cu motive intemeiate si in general va incerca sa aduca servicii simplitatii si adevarului. Desi logica joaca un rol predominant in viata Salcideonului, ea poate sau nu sa apara in articolele lui.

Ah era sa uit. Salcideon critica orice. Si Salcideon se uita la toate aberatiile de filme. Deci Salcideonul este (printre altele) si un critic de film.

No comments:

Post a Comment